Известие

Collapse
No announcement yet.

Основен ремонт или двигател от ударена кола?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от AR28 Покажи съобщение
    Последният на когото звъннах излезна че става за регистрация, дава го за 600 лв.. В понеделник мисля да отида да го видя с майстор..
    С малко пазарлък, за 500 лв и това е по-добрия вариант, от другата перспектива да се накичиш с ментаци и сам да не си вярваш, че си направил основен ремонт. Откъде ще се появи читав чарк в страната на ментетата?
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Баси малко са поспаднали цените на двигателите, преди седмица едно аверче си взе двг шестак на БМВ за 250 лв, и то в добро състояние, тука все още са ебаси цените....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
        С малко пазарлък, за 500 лв и това е по-добрия вариант, от другата перспектива да се накичиш с ментаци и сам да не си вярваш, че си направил основен ремонт. Откъде ще се появи читав чарк в страната на ментетата?
        Има и истински, друже. Аз със истински правих ремонт на 1.8TS

---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:01 ----------

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Баси малко са поспаднали цените на двигателите, преди седмица едно аверче си взе двг шестак на БМВ за 250 лв, и то в добро състояние, тука все още са ебаси цените....
        Ники, аз за 250 не бих дал цял двигател и то здрав. Ще го разглобя и ще му взема повече пари. Така, че ... По бих взел двигател от ударена отстрани или отзад кола, на която двигателят пали
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Мерси за отговорите и аз като вас бях на същото мнение при създаването на темата. В понеделник ще ходя да видя двигателя който споменах по-горе.

Comment

А ако е наколата и може да се запали е още по добре....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от AR28 Покажи съобщение
              Мерси за отговорите и аз като вас бях на същото мнение при създаването на темата. В понеделник ще ходя да видя двигателя който споменах по-горе.
              Не можеш ли го запали, моят съвет е да не го взимаш
              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
              0879369082

Comment

Working...
              X